26.02.2019

Не съм сигурен дали остана някой, който чете блога, но това така или иначе не ми е пречило да си бълвам простотиите тук :)
Последните месеци се стичат, както казват ейчарките, доста динамично. Случват се неща – и хубави и лоши, вървим напред и гледаме нагоре, а не в краката си и да мрънкаме.

Освен това в офиса нещата се случват доста добре. Имах възможност да се докосна до docker (и docker-compose), научих много покрай него и ако на някой му е интересно мога да разпиша една статия по темата. Освен това съм в дилема дали да не прехвърля инфраструктурата на marvin към контейнери. Питах интернета и той спомена застрелване в крака. И понеже трудно се вслушвам в хорското мнение най-вероятно ще вдигна още един VPS и ще мигрирам. Вероятно е и да сваля целия VPS както направих последния път :D

И така. Resolution-а за следващия месец е да блогвам по един пост дневно. Ако някой чете този пост ми се иска да пише от както се интересува и ако ни съвпаднат интересите да разписвам нещо по темата.

1 Comment

 1. K.Raychinov

  26/02/2019 at 16:53

  Здравей Недко,

  Имаш все още последователи (да живее RSS-a!) :)
  На мен би ми било интересно да прочета за твоето приложение на контейнери/Docker и какви ресурси използва за да ти стане по-ясна тази сфера.
  Също така, говорейки за RSS, може да разкажеш малко за него. Аз го намирам за много полезен за агрегиране на съдържание от различни източници, като същевременно филтрира реклами и други лъскави разсейващи неща.

  Поздрави,
  К.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.