Skip to content

02.02.2017

Днес ходих да въртя като хамстер във фитнеса и резултата ми е личен рекорд за час – 33.92 км! Беше зверско въртене, но съм много доволен. В Събота ще изляза за по-дълго каране да видим там как са ми се отразили тренировките в залата.

 

Иначе днес Злати ме покани на кино, но с условието да не ми казва какво ще гледаме. Отидохме и гледахме La La Land. Искаше ми се да отидем още като излезе, но така и не го предложих.

La La Land е модерен мюзикъл с участието на Ryan Thomas Gosling и Emma Stone (или по цяло име Emily Jean “Emma” Stone), които играят очарователно. Раян Гостлинг освен, че е добър актьор е и още по-добър певец и много впечатляващ музикант. Когато свиреше на пианото бях напълно убеден, че не свири той. И за моя огромна изненада сгреших. Оказа се, че е доста добър пианист. А Ема Стоун с нейната момичешка усмивка и добър глас прави двойката много приятна.

И не на последно място участва и John Legend. По ирония той е свири на пиано и споделя в едно от интервютата си, че малко го е хванало яд като е разбрал, че няма да му се наложи да свири, но пък интересното е, че за филма се е научил да свири на китара.

Ето и песните от филма (OST):

Published inБлогинки

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.