Все повече си мисля за моето приключение след по-малко от месец. Говорих със Стойчо Бузуков, който освен, че е забележителен колоездач и направи едно страхотно неколкодневно каране в Родопите. Реших да го питам за малко детайли относно карането му и ако мога ще използвам нещо за да направя основния план.

Вчера излизах да карам и да тествам един Garmin Edge 205 дали ще ми свърши работа, но май няма. Батерията му не държи много, а ако искам да правя по 6-7 часови карания в продължение на дни не съм сигурен, че ще е добра идея. Мечтая за нещо ново или поне по-съвременно (и с heart rate monitor, което е много важно за продължителните карания), но ще видим :)

Иначе днес гледах едни статии за WordPress и попаднах на две статии, които изпозлвах преди време и ми свършиха чудна работа:

И като цяло препоръчвам блога на WPMUDEV.

 

И говорейки за WordPress и сигурност от поста на Иво Хубанов за новата сграда на Mentor Mate в морската хвърлих един поглед на сайта им – mentormate.bg и се хванах за главата. Толкова много и къдърни хора, които работят там и няма кой да ъпдейтне фирмения сайт от поне 6 месеца насам. Дано бързо го фикснат.

 

Image copyright – www.wildflower-art.com