Добре де, напоследък го обърнах на музикален блог, но ми се споделя това. А музиката е нещото без което буквално не мога. За това и държа на хубавите слушалки, но това е тема за друг път.

Та – LP и Manowar с нови сингли. До преди няколко години бих обърнал последователността, но сега нещата са други. Lost е неиздавано парче на LP с доста интересно видео. Видях го от стената на Ирина, за което ѝ благодаря! Повече инфо – тук.

А Manowar продължават с галенето на фен базата си и този път групата е направила песен за (не само, но основно) немските си фенове. Двете парчета няма как да бъдат сравнявани така, че просто ще ви оставя да им се насладите, ако сте фенове.

И понеже когато бях project manager ме научиха, че като изброяваме неща не трябва да са по-малко от три ето и великолепната Флор Янсен на сцената с Хенк Порт. Ако се чудите кой е последния – второто видео ще ви покаже как тя пее с него през 2019 г. когато беше се явила на някакво състезание или там както се нарича и в общи линии когато с Хенк запяха Фантома … най-добрия израз, който ми идва е, че дикслапна всиките певачки, които бяха там. Все едно дете да отиде на дефлифтинг състезание, сещате се.