Днес направих първото си по-голямо каране за годината. Отидох до Балчик и обратно или общо 90 км. Този път въртях умерено и без да се самоубивам по баирите. Целта на упражнението беше да видя как се чувствам на колелото, да видя дали ще мога да си контролирам поривите да въртя на максимум сили и да тествам Garmin-а, който ми подариха наскоро.
За сега всичко е ток. Ще гледам тези дни да направя няколко последователни дни с дълги карания за да мога да видя как ще ми го понесе тялото и ако всичко е както очаквам ще се пусна на първия ми за годината бревет – Варна 200+300.
И да – това са 200 км в Събота и 300 км на следващия ден. Миналата година опитах и се справих добре на 200-та, но на следващия ден бях дроб и не финиширах на 300-та.

Тази година целта е да се науча как да възстановявам бързо (все пак 500 км. за два дни го изискват), да приемам правилната храна по време на движение и най-вече да си контролирам силите за да не тръгна на спринт първите 20 км и после да лазя докато не дойде момента в който искам да умра :)

 

Те така.

In other news: