Skip to content

25.02.2017

Мина Security of WordPress вчера. Извода – трябва да поработя повече по презентационните си умения. Мога да се оценя около 3 от 5. Малко фъфлех на моменти, на едно-две места забих и понеже времето беше 30 минути не можах да покажа най-интересното – как да направим dictionary attack и как същата атака афектира на процесорното натоварване (и какви превантивни мерки да вземем). Абе най-интересното остана за следващия път.

След това имаше биропой в Годзила където говорихме много за много неща. Аз толкова не бях говорил от много много месеци :)

 

Можете да видите презентацията тук:

 

Видео – скоро.

Edit – видеото можете да видите на https://wordpress.tv/speakers/nedko-hristov/ или директно тук:

 

 

Предварително се извинявам за ъ-канията и забиванията на 1-2 места. Следващия път – по-добре.

 

In other news втората седмица на февруари бях болничен, последван от доста работа. Изкарахме една купчина рожденни дни включително и този на Злати. Следващата седмица ще бъда в София със Злати така, че който иска може да пише.

На втори пътуваме към Велико Търново, а идеята е да изкатеря връх Шипка от северната страна. Маршрута ще е Велико Търново – Казанлък – Шишка – Велико Търново. Намерих action cam така, че ще има и документирано моето каране с най-голяма денивелация до сега (около 3300 м).

И последно (обещавам) – днес станах в 5.30, в 6 и малко излязох да направя една тренировка до Албена и на връщане, малко след Кранево спуках гума. После спуках втора, после трета. Обадих се на Чъмпа, който дойде да ме вземе с колата. Равносметката – един час на дъжда, три спукани вътрешни гуми и малко нерви. Преди няколко дни счупих малкото останало от парчетата (документирано тук) и смених с нови, счупих НОВИТЕ си очила… абе голяма кочина беше, но не може нищо да ме спре да отида на Шипка!

Published inБлогинкиЛекции

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.