Skip to content

22.15.2015

0200 часа. Още прехвърлям, сортирам и трия файлове от хард диска на лаптопа, който продавам към външния ми хард диск. Начинанието се оказа по-сложно и времеемко основно заради няоклко хилядите файлове неструктурирана и на моменти дублираща се информация.

За момента статистиката на преместените фалове е – 120 000 файла, 378 GB. Сега прехвърлям следваща порция от 81 GB видеа от разни конференции на които съм водил разни екции + тези от GoPro-то на Веско, което ми даде да поразцъкам на несполучливия ми 300 км. веломаратон (бревет).
Копирам всички файлове и с queued ffmpeg ще конвертирам в разумни размери, а raw файловете ще изтрия. Ако ли не – ще трябва да взимам още един хард диск :)

Явно имам проблеми с USB3 драйвърите на Windows 7 и просто външния ми хард диск е винаги в USB2 режим. Което е бавно. Адски бавно (за 80 GB данни).

Време е да изиграя един Age of Mythology.
Изкъртиха ме на Age of Mythology, изнервих се и го оставих да си копира файловете без моя надзор. В 3:30 легнах и днес едвам отлепих в 8:40. Забравих си телефона, за пореден път се каня да не се качвам повече в кола на варненски бакшиш…
Current status – запретнал ръкави и борещ един release candidate, слушам Stone Sour и си мечтая тихичко вечерта да имам малко свободно време да изляза да покарам колелото, че започнаха да ми липсват ежедневните карания.

Published inIT StuffОбщи

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.