Мисля, че дойде време да си върна същото темпо на блога и да си пиша моите дневни злободневия плюс секцията “In other news” където пусках разни неща случили се долу-горе на деня на писане на статията.

Някак последно време успях да затъпя нуждата да пиша и малко по малко забравих, че съм се commit-нал да пиша тук, да споделям. И като се присетя ми домъчнява малко.

А имам толкова да ви разакзвам. Още в началото на годината се случиха хубави неща – ходих до САЩ, после до Виена, сгодихме се със Златина, в ТУ Варна правихме уоркшопи (има ли някаква българска дума за това?), занимавам се с docker, което ме прави щастлив, подготвям редица технически статии, ходихме на концерта на Bullet for my Valentine и 40 days later, говорих пред 800 човекана тазгодишния QA: Challenge Accepted. След две седмици ни предстои да топим гъзове в Гърция.

Имам и въпрос към четящите блога – смятате ли, че е ок да има и аудио съдържание? Например по-детайлни разкази за темите от “In other news” или някакви tips and tricks? Например сега подготвям един много basic tutorial за docker и понеже афинитета ми към огромни текстове пак ще надделее май audio-текстовото съдържание ще е по-леко?

Как мислите вие? Пишете в коментарите.