Skip to content

05.11.2015

Хубаво утро беше.

Докато не излязох от нас. Въздухът във Варна сутрин често е отвратителен, наситен с какво-ли-не.

Друго интересно – днес имаме релийз на един симпатичен скрипт.

 

1026px-Volkswagen_Logo

А на Volkswagen продължава да им е лошо. Вчера в началото на борсовата търговия акциите им паднаха с 10% след като казаха, че май освен онези 11 милиона автомобила, които показват занижени показатели за вредни емисии и консумирано гориво имало и още едни 800 000 автомобила към тази бройка. Загубите за VW са към $2 000 000 000. Което си е доста.

На мен ми е чудно как не подхванаха всички автомобилни производители да ги тестват по метода по който намериха отклоненията във VW. Сигурен съм, че ще има доста такива, които отпадат от регулаторните ограничения.

 

Сигурно сте чули за най-младата кметица на последните избори. Аз… аз… ще оставя коментарите за вас. Интервю от БНТ с нея и нейния български.
Отивам да си взема едното малко брадва дето с него спа.

peter-snaps-his-neck-o

 

 

P.I.F. вчера са пуснали нова песничка с клип. Гери май още не я е видяла. Клипът е приятен, музиката е танцувална, текста – бива. На вашето внимание – P.I.F. – Този ден.

 

Днес съм на Manowar. Няма да забравя първия им концерт в Каварна около 2008 година… Беше епично.

 

309579

БЕСЕН СЪМ. Тия избори са един пълен ташак. Ето бай ви Ценко Чоков кмет на врачанското село Галиче. Репортажа показва как празнува с 12 годишно уиски и заря след петата му поредна победа. Та преди това закарал над 200 човека от селото на море.
Не.Мога.Повече.

Published inБлогинки

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.