Първи ден в софийския офис. Сутринта се събудих и Злати ми съобщи страхотната новина – навън най-накрая заваля снях. Е – не обилен и натрупващ, но пак много по-добре от нищо. Доволен съм.

Приготвих се и се изстрелях навън. -1, кал и киша, но ентусиазма ми беше несломим за разлика от адекватността на Google Maps. Завъртях се 2-3 пъти из квартала докато намеря спирката на трамвая. Качих се в отвратителната тъпканица и не можах да се добера да си купя билет. Не беше честно да се возя гратис 15 спирки, слязох, пак не намерих билетен център. Качих се пак и с неистови усилия се добрах, взех един билет и зачаках. Google Maps пак ме прееба и откачи напълно (това се случи след последния ъпдейт на Paranoid Android-а на моя OnePlus One). Anyway – спрях  1-2 спирки по-рано и вървях до офиса.

С влизането в офиса на Немечек ме посрещнаха разни колеги, направихме няколко дълго отлагани срещи, хапнахме и деня взе, че свърши. Прибра ме един от клегите, а после реших да помогна малко на момичетата, взех малката (на почти 3 седмици е) и така стояхме някъде от 20:00 до 23.30 вечерта. Изтръпнаха ми и ръцете и краката, но си струваше :)