Еми таковата … по едно време бях си казал, че спирам с публичните изяви (освен клипчета в ютуб как свирим пияни заляни по фото студията), но желанието ми да споделям опит (и не – не е клише, което използвам по конференции/интервюта за работа, а наистина ме е грижа) явно е по-силно.

Ще е забавен септември предвид, че началото на Октомври чакаме бебенце номер две, а то може и да подрани по негово си желание, ще имам лекция, аз вече ще съм нагазил в много дълбокото в AWS, има шанс и да пътуваме… Burnout – добре дошъл :D

Тези дни ще запиша един епизод с повече детайли относно лекцията, но teaser-а е, че ще говоря повече за идеи отколкото за инструментариум, ще говорим и за кариера и какво следва след QA и общо взето смятам, че ще е полезна на доста хора.

И последно, че пак ще стане дълъг пост – когато си писах CV-то преди някакво време минах през секцията с лекции, които съм водил и учудващо за мен, но ми изплуваха някакви спомени за всички от 2016 насам и повечето – забавни. То нямаше една, която да кажа, че ми е било скучно :D Та ми се иска да направя един епизод за това, защото хората, които (искат да ) говорят предполагам ще им е полезно.