Още един бревет остана зад гърба ми. Бревет Тракийска есен е със стартова точка Сливен, минава през Нова Загора, Твърдица, Казанлък, Стара Загора и финишира на старта в Сливенски Минерални бани.
Тази година представянето ми там не беше блестящо. Първо имах ужасни проблеми със седалката – ден преди бревета ми се скъса болта, който държи колчето на седалката към рамката, после се оказа, че не съм наместил по най-добрия начин височината и наклона на седалката и карането беше много дикомфортно. Както и 96-те ми кила чиста сланина. Както и липсата на редовни тренировки последно време.

Старта беше супер вълнуващ, много бърз и приятен, но с продължаването на деня нещата загрубяха.

Температурите се качиха до 30+ градуса, а аз изпих общо 8 бидона по 600 мл. вода, три кенчета коли и около литър и половина-два преди и след карането.

Последните 30-40 км. карах сам. Грохнах и не знам какво се случи. Мисля, че приемах храна в нормалните граници, но една от теориите ми е, че изхабих повече минералите в огранизма си и не можах да ги възвърна в последствие.
На последните 10-15 км. от финала се включиха към мен момчета от Хасковския клуб и си поговорихме. Беше приятно.

След финала направихме нормалното топене на крака в басейна, хапнахме от страхотната кухня на хотел “Омега” и се прибрахме същата вечер. Или общо около 700 км. за два дни.

Ето и резултатите ми: