Може би малко преувеличих с чумата, но ми писна да слушам и чета за тази корона. И в условия на пандемия това, което правя аз е долу-горе същото, което правя и обикновено – работя от нас, гледаме се с котката, не се срещам често с хора и съм доволен. Вива ла интровертизъм!

За друго реших да почистя малко прашните редове на обеднелия ми напоследък блог – за богатството. И по-точно за душевното такова.
Вчера реших да потърся кавър на John Mayer – Slow dancing in a burning room, намерих Martin Miller и бях – wtf. Гледах с извесна тъпота в погледа вълшебния бас, соло, барабани, вокал. И бях – пф, как не съм ви открил до сега, деба.

Дами и господа (и останалите 49 пола) – представям ви Martin Miller, който с помощта на величестрения си бенд прави някакви ненормални medleys, свирят и Queen (и пеят, безпогрешно!), и Led Zeppelin, барабаниста е феноменален със своите безпогрешни тонове, полутонове, басиста чупи мивки, а соловата китара разцепва панелки.

На вашето внимание – моя топ 5 списък:

5. John Mayer – Neon

4. Toto medley

3. Queen medley

2. Gary Moore – Still got the blue

1. John Mayer -Slow Dancing in a Burning Room

Тия типажи имат и cooperation с Paul Gilbert, за който ще пиша някой друг път ако има музикални фенове, които четат блога, но ето и бонус парчето към което не мога да остана безучастен:

Bonus track