Август месец в цифри

Последно време тренирам колкото мога за Дунав Ултра и се получава. Статистиките за Август месец са:

  • Общо 826 км на колелото;
  • 10 тренировки;
  • 7400 метра вертикална денивелация;
  • 30+ часа на седалката;
  • 11 кг по-малко.

 

През последните месеци се концентрирах върху храненията и успях да сваля няколко кг, да изчистя честите грешки, които правих по време на каранията си и да започна да се усещам не като топка лой по баирите.

 

Цялата история за тренировките, за Жоро от live-to-lift, който ми помогна да сваля 11 кг. за около 3 месеца (+ подробни измервания), за Златина и нейната подкрепа ще опиша след Дунав Ултра.

 

Днес изпратих колелото по Еконт и следобед летя към София, а четвъртъка се хващаме с Пешо и още едно момче (което ще кара поддържащия автомобил) и потегляме по пътя към старта на Дунав Ултра.

И последно, да не размивам единствения си пост от месеци насам – това ще е най-трудното, най-дългото като времетраене и дистанция, най-тежкото психически и с най-малко сън каране, което ще направя вероятно през живота си. С мен ще има GPS устройство, което ще stream-ва в реално време накъде сме така, че ще се радвам да пишете от време на време. А аз ще прочета сутринта преди старта отново “Не мога?“. Този мой разказ винаги ме е карал да мечтая.

1 Comment

  1. K.Raychinov

    04/09/2018 at 11:46

    Успех в приключението и на забравяй да се забавляваш! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.