Преди седмица бях поканен от огранизаторите на Europe Code Week Varna да бъда лектор за втори път на формата. Първия път беше преди две години в неприветливата и студена сграда на Стоматологията, но пък залата беше на 100% пълна (около сто човека), което беше и най-голямото ми представяне до момента.

Тазгодишното събитие ще се проведе в далеч по-приветливата обстановка на хотел “Черно Море”, а моята лекция ще започне от 10:00 часа.
Пак ще си говорим за QA, за ученици и струденти, за основните и толкова важни неща, които често се пропускат дори и от хората, които вече са в бранша. Ще си говорим и за това колко е важно да знаем основите на quality assurance без значение дали сме програмисти, мениджъри или каквито и да е било.
Най-накрая ще говоря и за това, че да си добър Quality Assurance трябва да си малко биполярен (в последните 2 лекции буквално ми беше забранено да говоря за това), ще си говорим за хейта в нашия бранш и за още едно-две интересни и рядко споменавани неща.

 

Линк към събитието можете да видите тук и обърнете внимание, че има безплатна регистрация. Аз започвам от 10:00 и ще се радвам да се видим там.