Skip to content

Ще бъда лектор на Europe Code Week Varna, 07.10.2017

Преди седмица бях поканен от огранизаторите на Europe Code Week Varna да бъда лектор за втори път на формата. Първия път беше преди две години в неприветливата и студена сграда на Стоматологията, но пък залата беше на 100% пълна (около сто човека), което беше и най-голямото ми представяне до момента.

Тазгодишното събитие ще се проведе в далеч по-приветливата обстановка на хотел “Черно Море”, а моята лекция ще започне от 10:00 часа.
Пак ще си говорим за QA, за ученици и струденти, за основните и толкова важни неща, които често се пропускат дори и от хората, които вече са в бранша. Ще си говорим и за това колко е важно да знаем основите на quality assurance без значение дали сме програмисти, мениджъри или каквито и да е било.
Най-накрая ще говоря и за това, че да си добър Quality Assurance трябва да си малко биполярен (в последните 2 лекции буквално ми беше забранено да говоря за това), ще си говорим за хейта в нашия бранш и за още едно-две интересни и рядко споменавани неща.

 

Линк към събитието можете да видите тук и обърнете внимание, че има безплатна регистрация. Аз започвам от 10:00 и ще се радвам да се видим там.

Published inБлогинкиНедко разказва

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.